Počasie

DNES JE

Mobilný rozhlas MUNIPOLIS

Vybav z mobilu

Pristupujte k službám miest a obcí elektronicky vďaka aplikácii mID

 

Odber noviniek

Prihláste sa na odber našich noviniek. Pokračovaním súhlasíte so zásadami ochrany osobných údajov.

Šport

Futbalový zápas ženy – muži

5. júla 2009 sa v obci Kordíky uskutočnil futbalový zápas ženy vs. muži. Táto exhibícia sa odohrala v rámci  Čerešňovej hostiny, ktorej hlavný program bol v sobotu 4. júla 2009.
Tento netradičný zápas odohralo 11 žien a  8 mužov. Prekvapením bola hlavne výmena brankárov. Ženám chytal muž, a mužom zas žena. Netradičné a vtipné športové podujatie malo veľký ohlas, čo dokazovalo aj povzbudzovanie početného publika. Po prvom polčase “vyhrávali” ženy 1:0. V druhom polčase však muži zabrali a vyrovnali. Konečný výsledok bol 2:2. Keďže duel musel mať víťaza, rozhodovali trestné strielania. Futbalový zápas sa skončil prinajmenšom gentlemansky, ženy – muži 5:4.

Krňačkové preteky

26. januára 2013 sa v obci Kordíky uskutočnili krňačkové preteky. Napriek náročným snehovým podmienkam organizátori pretek zvládli a pobavili nie len početných divákov, ale aj samotných pretekárov.  Okrem mužských posádok mali zastúpenie aj  ženy. Absolútnym víťazom sa stala posádka Hrčka, Babjak z Podzámčoka.  Naša obec mala zastúpenie len v dvoch posádkach a to Martin Dráb a Stanislav Selecký ml., ktorí pretekali za Kordíky a Jakub a nováčikovia pretekov a zároveň aj najmladšia posádka Braňo Uhliar a Šimon Púchy.  Prvá menovaná posádka obsadila 3. miesto a najmladšia posádka pretekov 23. miesto. Budeme im držať palce aj v ďalších pretekoch.
Všetkým účastníkom gratulujeme a dúfame, že sa stretneme na Kordíckej pôde opäť o rok!